1379714

Nikwax TX Direct Spray-on 500ml

Impregneringspray NX1019

Varenr: 529491
199,-
-+
BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

Impregnering som kan sprayes rett på plagget. TX Direct gjenoppbygger den vannavisende finishen i alle vanntette og pustende plagg.

Verdensledende, høyeffektiv og miljøvennlig impregnering for alle typer membranplagg. Kan brukes på vanntette og pustende laminater, membraner og mikrofiber.

Med sprayflaske kan du spraye impregneringen rett på plagget. Aller best resultat oppnås når du sprayer på et rengjort og fuktig plagg. Mange bruker også produktet på ekstra utsatte områder på klærne, som skuldre, knær og bak. Sprayflaska er også ideell til bruk på impregnering av ettlagstekstiler som telt og syntetiske soveposer.

Absolutt alt fra det britiske merket Nikwax er vannbasert og miljøvennlig. Produktene er ikke brennbare og ikke giftige. Nikwax har heller aldri brukt fluorkarboner eller drivgasser i sine impregneringer. Med andre ord – et trygt valg for både deg og miljøet!

 

Hvorfor skal klær impregneres?
Impregnerer du klærne dine, får du produkter som varer lenger. Det sparer både lommeboka di og miljøet!  Vanntette klær krever spesiell pleie for å beholde de vannavstøtende og pustende egenskapene. Det meste av vanntett tøy og utstyr har et vannavstøtende ytterlag (Durable Water Repellent-belegg, ofte kalt DWR). Når det funker som det skal, lar det fuktighet slippe ut samtidig som det hindrer at vann trenger inn. Skitt og kroppsoljer kan over tid redusere DWR-beleggets funksjon, og vanlige vaskemidler kan ødelegge impregneringen egenskaper. DWR-belegget kan gjenopprettes ved å vaske og impregnere med Nikwax’ prisbelønt produktserie for etterbehandling. Slik bevarer du klærnes egenskaper og sikrer bruk over lenger tid, samtidig som du holder deg varm og tørr!


Hvor ofte skal jeg impregnere?
Svaret på dette er avhengig av plagget. Er plagget helt nytt, trenger det ikke impregneres like ofte. Som hovedregel kan vi si at klær som brukes mye (i snitt hver helg i året) bør impregneres minimum to ganger årlig. Ett annet tips er å se an plagget før du impregnerer. Ser det ut som det begynner å trekke til seg vann? Da er det på tide å gi det en god vask og behandling.

 

 

Kundeanmeldelser
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.