Kundesenter


INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

 

INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsiden. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din, og som nettserveren vår bruker for å gi deg tilgang til enkelte av funksjonene på nettsiden.
Det finnes to typer informasjonskapsler:
•    En lagret informasjonskapsel (permanent informasjonskapsel) på datamaskinen din i en fastsatt tidsperiode
•    En midlertidig informasjonskapsel (øktinformasjonskapsel) som lagres midlertidig i datamaskinens minne for den tiden du besøker et nettsted. Øktinformasjonskapsler forsvinner når du lukker nettleseren.


Hvilken type cookies bruker nettsiden?


Permanente informasjonskapsler brukes blant annet til å lagre mulige personlige innstillinger, for eksempel for å sikre at du ikke alltid behøver å foreta visse valg hver gang du besøker nettstedet og for å tilpasse og gjøre informasjonen og markedsføringen så relevant som mulig for deg. Midlertidige informasjonskapsler brukes blant annet for å registrere statistikk for bruken av nettstedet
De fleste av cookiene vi bruker slettes automatisk fra harddisken din når du stenger nettleseren din (avslutter økten; altså øktbaserte cookies). Økt-cookies bruker vi f.eks. for at du skal kunne bruke handlevogn-funksjonen på flere sider. Vi bruker også cookies som blir liggende på harddisken din. Neste gang du besøker siden vår, vet vi at du har vært her før og hvilke innstillinger du gjorde.
Både midlertidige og permanente cookies (varighet fra 1 måned til 10 år) lagres på harddisken din og slettes av seg selv etter angitt tid. Spesielt denne typen cookies hjelper oss til å gjøre tilbudet vårt mer brukervennlig, effektivere og sikrere. Med disse opplysningene er det f.eks. mulig å vise informasjon som interesserer deg spesielt på siden. Det eneste formålet med disse cookiene er å tilpasse tilbudet vårt så godt som mulig til dine ønsker og å gjøre det enklere for deg å navigere på nettsiden.


Hvilke opplysninger er det som lagres i cookiene?


Cookiene som nettsiden bruker lagrer opplysningene under pseudonym. Når cookien aktiveres tilordnes den et id-nummer som ikke settes i sammenheng med personopplysningene dine. Navnet ditt, IP-adressen eller andre opplysninger som ville gjøre det mulig å koble cookien til deg, lagres ikke i cookien. Cookie-teknologien gir oss utelukkende anonymiserte data, f.eks. om hvilke sider i nettbutikken som besøkes, hvilke produkter som klikkes på osv.


Hva er "onsite-targeting"?


På nettsiden brukes cookie-teknologi til å optimalisere reklamen og hele online-tilbudet vårt. Disse opplysningene brukes ikke til å identifisere deg personlig, men utelukkende til en anonymisert analyse av hvordan siden brukes. Med denne teknologien kan vi vise deg reklame og/eller spesielle tilbud og tjenester, som velges utfra informasjon vi får fra å analysere klikkstrømmen din (f.eks. reklame som tar utgangspunkt i at det bare ble søkt etter skalljakke de siste dagene). Vi har som mål å gjøre nett-tilbudet vårt så attraktivt som mulig for deg og å gi deg reklame for ting du interesserer deg for.


Finnes det cookies fra tredjeparter også (third-party cookies)?


Gullkorndesign.no har partnere som hjelper til med å gjøre nettsidene mer interessante for deg. Derfor lagres det også cookies fra partnerbedrifter på harddisken når du besøker nettsidene. Det dreier seg om midlertidige og permanente cookies som slettes automatisk etter angitt tid. Både midlertidige og permanente cookies (varighet fra 14 dager til 10 år) lagres på harddisken din og slettes av seg selv etter angitt tid. Cookiene fra partnerne våre inneholder også bare pseudonymer for data som stort sett allerede er anonymiserte. Det kan f.eks. være opplysninger om hvilke produkter du har sett på, om du kjøpte noe, hvilke produkter du lette etter osv. Reklamepartnerne våre registrerer også informasjon om hvilke sider du besøkte før du kom til oss og hvilke produkter du interesserte deg for. På den måten får du reklame som du kan ha nytte av.


Re-targeting


Nettsiden bruker såkalt "re-targeting"-teknologi. Vi bruker den for å gjøre internett-tilbudet vårt mer interessant for deg. Med denne teknikken kan vi rette reklame til brukere som tidligere har interessert seg for nettbutikken og tilbudet vårt når de besøker siden til en av partnerne våre. Vi er sikre på at å integrere en personlig, interesserelatert reklame er mer interessant for internettbrukerne enn nøytral reklame uten personlig referanse. Visningen av slik reklame på nettsidene til partnerne våre skjer på grunnlag av cookie-teknologi og analyse av forutgående navigering. Denne typen reklame skjer helt pseudonymisert.
Når du besøker nettsiden vår aktiveres cookies som registrerer, lagrer og analyserer opplysninger hvordan du bruker siden. Videre lagres opplysningene om deg i cookiene etter at økten er over og hentes fram neste gang du besøker siden.


Popup


Sleeknote behandler våre popups. Vi bruker dette til blant annet å gi deg muligheten til å enkelt melde deg på vårt nyhetsbrev.

 

Pure Chat er tjenesten vi bruker for å kunne chatte med våre kunder. Her samler vi ikke inn annen informasjon enn den dere gir oss i meldingen.


Hvordan kan du hindre lagring av cookies?


Du kan gå inn i nettleseren din og angi at cookies bare skal lagres når du godkjenner det og på den måten hindre at cookies lagres i framtiden. Hvis du ønsker å akseptere cookies fra gullkorndesign.no, men ikke fra tjenesteleverandørene eller partnerne våre, kan du velge "Blokkere cookies fra tredjeparter" i nettleseren.
Du vil kunne finne opplysninger om hvordan du avviser nye og sletter eksisterende cookies under "hjelp" i menyen til nettleseren din.

 

Nettanalyse


For å kunne forbedre og optimalisere tilbudet vårt, gjør vi bruk av såkalt tracking-teknologi. Til dette bruker vi tjenester fra Google Analytics.


Google Analytics
For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Disse bruker informasjonskapsler, som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra, hvilke nettlesere som benyttes, samt informasjon om netthandel. Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.
Du kan hindre at opplysningene som registreres i cookiene (inkl. IP-adressen) overføres til og behandles av Google ved å laste ned og installere en plugin som du finner på denne lenken:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=no.
Alternativt kan du klikke på denne lenken for å hindre at Google Analytics registrerer aktivitet på denne nettsiden i framtiden. Da legges det en opt-out cookie på computeren/enheten din. Hvis du sletter cookiene dine, må du klikke her på nytt.

 

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere analyse og digitale tjenester


Retargeting og datainnsamling for nettbannere tredjepart


I sammenheng med retargeting og bannerreklame bruker vi tjenester fra tredjeparter som plasserer cookies på nettsidene våre. Vi bruker disse tjenestetilbyderne:
 

Facebook Retargeting
Vi bruker Facebook Retargeting til å vise deg interessante og relevante tilbud på Facebook sitt nettverk. Les mer HER.

 

Google Dynamic Remarketing

Vi bruker Google Dyamic Remarketing for å vise deg interessante og relevante tilbud på sider utenfor gullkorndesign.no der du ellers ville sett annonser som kanskje ikke ville vært interessante for deg (adwords.google.com)

Opplysninger som deles:

  • Ordre
  • Adferd
  • Produkter

Tredjepartsdatabehandlere

Dersom du samtykker til e-post markedsføring vil disse databehandlere bli involvert.

 

Campaign Monitor

Personopplysninger som hentes inn:

  • Navn
  • Mail
  • IP-adresse

Formålet er å sende deg mail med nyheter og tilbud dersom du har gitt samtykke. Ditt samtykke kan enkelt trekkes tilbake i mailen du mottar.

 

 

Hvordan kan du hindre lagring av cookies?

Du kan gå inn i nettleseren din og angi at cookies bare skal lagres når du godkjenner det og på den måten hindre at cookies lagres i framtiden. Hvis du ønsker å akseptere cookies fra twentyfour.no, men ikke fra tjenesteleverandørene eller partnerne våre, kan du velge "Blokkere cookies fra tredjeparter" i nettleseren.
Du vil kunne finne opplysninger om hvordan du avviser nye og sletter eksisterende cookies under "hjelp" i menyen til nettleseren din.

 

Legg merke til at hvis du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, vil funksjonaliteten kunne bli begrenset for visse deler av nettsiden. Det kan hende at nettsiden ikke vil virke som antatt, for eksempel at du kanskje ikke vil være i stand til å foreta et nettkjøp.

Ved å akseptere våre generelle vilkår og/eller denne personvernerklæringen og ved å bruke nettsiden samtykker du i behandlingen av informasjonskapsler som beskrevet foran. Hvis du ikke aksepterer at informasjonskapsler brukes, kan du slå av informasjonskapsler i sikkerhetsinnstillingene for nettleseren din. Du kan også stille inn nettleseren din slik at den spør deg hver gang nettsiden prøver å plassere en informasjonskapsel på datamaskinen din. Du kan også bruke nettleseren din til å slette tidligere lagrede informasjonskapsler. Les hjelpesidene for nettleseren din for å få mer informasjon. Videre kan du når som helst manuelt slette informasjonskapsler fra harddisken din.


Legg merke til at hvis du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, vil funksjonaliteten kunne bli begrenset for visse deler av nettsiden. Det kan hende at nettsiden ikke vil virke som antatt, for eksempel at du kanskje ikke vil være i stand til å foreta et nettkjøp.

 

Personopplysninger til tredjepart

Gullkorn Design AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Gullkorn Design AS alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

 

 

KLAGER

Ta selvsagt gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller bekymringer til hvordan vi behandler dine personopplysninger! Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger bryter med disse reglene eller personvernlovgivningen, herunder personopplysningsloven eller personvernforordningen (GDPR), så kan du også klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

 

Endringer

Vi kan måtte endre informasjonen om behandling av personopplysninger fra tid til annen, bl.a. som følge av endringer i nettsidene eller våre tjenester, eller dersom det skjer endringer i regelverket om behandling av personopplysninger. Endres denne informasjonen, vil vi gjøre deg oppmerksom på det dersom vi har dine kontaktopplysninger. Ellers vil oppdatert informasjon alltid finnes lett tilgjengelig på våre nettsider

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.