Kundesenter


PERSONVERNPOLICY

 

PERSONOPPLYSNINGER

 

Gullkorndesign.no driftes av Gullkorn Design AS

 

Gullkorn Design AS er opptatt av personvernet ditt og streber alltid etter å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Vi følger den nye datasikkerhetsreguleringen, GDPR, 2016/679/EU, som har som formål å styrke personvernet og håndteringen av personopplysninger innen EU og EØS-land, og dermed også i Norge. Gullkorn Design AS sitt mål er å etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Denne policyen vil blant annet hjelpe deg til å forstå hva slags personopplysninger som Gullkorn Design AS samler inn, og hvordan disse brukes. Ved å godta denne personvernerklæringen på nettsiden i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du til behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet nedenfor.


Gullkorn Design AS er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Org nr 987 899 093
Skibåsen 36
4636 Kristiansand S
Tlf. 45 51 90 20
E-post: post@gullkorndesign.no

 

Personopplysninger

For å gjennomføre et kjøp på Gullkorndesign.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post.
Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre.
Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år.

 

Vi behandler personopplysninger i forbindelse med utsendelse av markedsføring, herunder nyhetsbrev, og ved å gi informasjon om vår virksomhet. I denne forbindelse behandles det kun e-postadresse, og behandlingen skjer på grunnlag av samtykke fra de som mottar e-post.

 

Personopplysninger vil bli brukt ved utsendelse av vurdering av produktet som er handlet. Dette er av felles interesse og i formål om at kunden skal gi sin vurdering av produktet.

 

Det behandles også personopplysninger i forbindelse med håndtering av henvendelser som kommer inn til oss, og da vil navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle personopplysninger som måtte følge av henvendelsen bli behandlet. Behandlingen av personopplysninger skjer på grunnlag av en interesseavveining, og vi har vurdert det slik at dette ofte er nødvendig for å oss for å håndtere henvendelser vi får.

 

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som gullkorndesign.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.
Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan også endre din informasjon på «min side».
Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.
Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.


Arkivering av personopplysninger

Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år, men for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og Gullkorndesign.no sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk i 10 år.

 

Sikring av personopplysninger

For å beskytte personopplysninger som vi behandler, har vi gjennomført flere sikkerhetstiltak. Vi har gjennomført sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger. Vi har tilstrekkelig med brannmurer og antivirusprogrammer for å beskytte mot og hindre uautorisert tilgang til nettverket.
Vi bruker også SSL (Secure Socket Layer). Dette er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett (eller andre nettverk). Som kunde må du sjekke at SSL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren. Du kan være trygg på at Gullkorndesign.no lagrer dine personopplysninger på en sikker måte.

 

Utlevering av varer

Vi samarbeider med Posten for transport av varer. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og ønsket utleveringssted. Opplysningene slettes etter 12 måneder.

 

Betalingsløsninger

Når du betaler for en vare på gullkorndesign.no, så skjer dette gjennom Klarna Checkout som er vår digitale kasseløsning. Det betyr at vi hverken oppbevarer eller håndterer kreditt-informasjonen du oppgir. Det vi har tilgang til er informasjonen som er nødvendig for å kunne behandle din ordre. Les mer om Klarna sine vilkår her.
     

Informasjonskapsler (Cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.
Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, og for analyse, personalisering og markedsføring.
Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere.
Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.
Her kan du lese mer om informasjonskapsler som brukes på gullkorndesign.no

 

Slik kan du unngå informasjonskapsler (Cookies)

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på gullkorndesign.no ikke fungere.

 

Analyse

Gullkorndesign.no samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på Gullkorndesign.no til analyse.
Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

 

Personalisering

For å kunne gi deg en relevant og god opplevelse i vår nettbutikk bruker vi funksjoner og systemer for å personliggjøre innholdet slik at det tilpasses deg og dine interesser.

 

Markedsføring

Behandlingsgrunnlaget for e-post markedsføring er samtykke. Dette samtykket kan du enkelt trekke tilbake i mailen du får fra oss eller sende oss en mail på post@gullkorndesign.no
Vi og våre samarbeidspartnere sporer annonser for å vite hvilke annonse du har sett på nett, og hvilke produkter du har sett på hos oss. Med dette kan vi tilpasse butikken etter dine interesser, og vise deg relevante annonser ved neste anledning.

 

Personopplysninger til tredjepart

Gullkorndesign.no vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Gullkorndesign.no. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Gullkorndesign.no bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Mer informasjon om tredjeparter vi benytter finner du under Analyse, Personalisering og Markedsføring i denne erklæringen.
Ved å godta denne policyen på nettsiden i forbindelse med et kjøp eller når du oppgir personopplysninger, samtykker du i overføringen av dine personopplysninger til land utenfor EØS.


Når vi overfører personopplysningene dine utenfor EU/EØS gjøres dette kun om vi har støtte for overføringen i samsvar med EUs personvernforordning (GDPR).

 

Endringer i erklæringen

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post, eller på selskapets nettside eller sosiale medier.

 

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Gullkorndesign.no gjennom Gullkorn Design sin kontaktperson på e-post: post@gullkorndesign.no
Ønsker du at Gullkorndesign.no sletter dine opplysninger, eller du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av Gullkorndesign.no, så ta kontakt med oss på e-post: post@gullkorndesign.no

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.